EY România a numit trei noi parteneri și trei noi directori executivi

carmen-adamescu-partener-eyEY România a numit trei noi Parteneri și trei Directori Executivi pe 1 octombrie. Carmen Adamescu, Claudia Sofianu și Emanuel Băncilă sunt noii Parteneri care se alătură echipei executive, în timp ce în departamentul de Audit au fost numiți trei Directori Executivi: Alice Ivanovici, Ariadna Oșlobeanu și Simona Radu.

„Noii parteneri și directori executivi nu sunt doar profesioniști cu o experiență bogată, ci și oameni care își doresc să dezvolte echipele din care fac parte. În fiecare an, mă bucur să anunț promovările la nivel executiv, acestea reflectând evoluția atât a echipei noastre, cât și a serviciilor pe care le oferim clienților noștri”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Carmen Adamescu, partener în departamentul de Asistență în afaceri, are o experiență de peste 18 ani în domeniul IT, a absolvit Facultatea de Fizică cu specializare în fizica nucleară și a obținut un MBA la Open University, Marea Britanie. Carmen s-a alăturat EY în 2012 cu mandatul de a crea si dezvolta divizia de consultanță în tehnologia informației. Înainte de EY, ea a ocupat funcții de conducere în IBM timp de 13 ani. Carmen a promovat și implementat proiecte strategice de succes în România și în Europa Centrală și de Est pentru organizații mari din domeniul public și privat. Domeniile ei de expertiză sunt: strategia IT, managementul schimbării, enterprise architecture, outsourcing, CRM, analytics.

„Știm cu toții că tehnologia informației face posibilă îndeplinirea obiectivelor de afaceri și este astăzi indispensabilă în orice domeniu de activitate, iar abordarea și achiziționarea arhitecturilor informatice nu trebuie să fie un obiectiv în sine, ci un mijloc de acces, de creștere și diversificare a afacerii, absolut necesar în era digitală, pentru a fi competitivi. Vom continua să ne sprijinim clienții să ia cele mai bune decizii de investiții în soluții IT, să-și mărească eficiența prin automatizarea proceselor și să beneficieze de avantajele soluțiilor <<inteligente>> de analiză, declară Carmen Adamescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *