Elisabeta Moraru, confirmata in functia de director general al Google Romania

elisabeta-moraru-googleElisabeta Moraru a fost confirmata la conducerea biroului local al Google din luna octombrie. Elisabeta preia atributiile fostului director Dan Bulucea, care a plecat, la jumatatea acestui an, pe pozitia de New Business Manager Google pentru regiunea APAC. Elisabeta s-a alaturat echipei Google in aprilie 2012, in pozitia de Industry Head, avand ca atributii consilierea clientilor si partenerilor in utilizarea solutiilor de imbunatatire a performantelor online. De asemenea, Elisabeta a sustinut activ si introducerea de solutii digitale in sistemul educational si in media, fiind initiatoarea mai multor programe dedicate scolilor, universitatilor si presei.

Inainte de a lucra la Google, Moraru a fost Business Partner Manager Xerox intre februarie 2011 si martie 2012, potrivit datelor publicate pe contul de Linkedin. Între februarie 2007 și februarie 2011, ea a ocupat functia de EUGA Project Manager la Microsoft.

Moraru a fost trainer la Facultatea de Jurnalism intre octombrie 2005 si octombrie 2009, iar între iulie 2004 și februarie 2007 a lucrat în Ministerul de Interne. In martie 2016, Dan Bulucea, Country Director al Google Romania, a anuntat ca va ocupa o noua functie in cadrul Google. Incepand cu luna iunie, el ocupa functia de director New Business pentru regiunea Asia-Pacific.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *