Elis Pavaje lansează un nou catalog de produse

catalog-elis-pavaje_2016-2017Elis Pavaje – lider pe piața pavajelor din România, a lansat astăzi noul catalog de produse, valabil pentru perioada 2016 – 2017. Acesta prezintă întreaga oferta Elis Pavaje pentru sezonul viitor, îmbogățită cu 13 produse noi și inedite. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților actuali și potențiali, Elis Pavaje a lansat în această toamnă un nou catalog de produse prin care oferă mai multă accesibilitate în ceea ce privește găsirea produselor dorite pentru o amenajare exterioară spectaculoasă.

Catalogul este valabil pentru perioada 2016 – 2017 și este îmbogățit cu 13 produse inedite, lansate de producator in acest an. Noile produse introduse în portofoliu sunt obținute printr-un procedeu special care permite îmbinarea culorilor într-un mod estetic și vin în completarea modelelor monocrome, pentru a pune la dispoziție o gamă cât mai diversificată de soluții de amenajare. În plus, datorită tehnicii de vibropresare prin care sunt fabricate, toate produsele Elis Pavaje prezintă beneficiul rezistenței în timp, astfel încât spațiile amenajate să-și păstreze aspectul fresh pentru o perioadă indelungata.

În prezent, portofoliul de produse Elis Pavaje cuprinde peste 125 de modele de pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți și produse ornamentale din beton. În plus, datorită faptului că acestea pot fi regăsite în mai multe variante de dimensiuni și culori, vei avea posibilitatea de a pune în practică toate ideile de amenajare exterioară pe care le ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *