Auchan susţine cu 200.000 euro dezvoltarea comunităţilor din România şi sărbătoreşte 10 Ani de prezenţă pe piaţă

auchan-aniversare-10aniAuchan România, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, anunță împlinirea a 10 ani de la deschiderea primului hipermarket din România și sărbătorește momentul alături de consumatori. Aceștia sunt invitați să aleagă, fiecare pentru orașul în care trăiește, un proiect din cele 3 propuse de companie pentru dezvoltarea comunităților locale, pe care Auchan îl va susține financiar cu până la 10.000 de euro.

Campania “Mobilizatron” va mobiliza clienții Auchan din cele 18 orașe în care retailerul are deschise 33 de magazine, invitându-i să aleagă unul dintre cele 3 proiecte propuse pentru dezvoltarea comunităților locale: educație (crearea de spații educaționale alternative), ajutor umanitar (pachete pentru copii și vârstnici din mediile defavorizate), respectiv mediu (activitate de ecologizare sau împădurire).

Votarea lor se poate face direct în magazine, unde sunt disponibile urne special amenajate, sau online, pe pagina dedicată (http://auchan.ro/mobilizatron/) în perioada 5-25 octombrie 2016, iar proiectul care a câștigat cele mai multe voturi va fi susținut financiar de către Auchan și implementat cu sprijinul unei organizații non-guvernamentale partenere.

“Campania Mobilizatron este modul nostru de a confirma, în acest moment aniversar, faptul că drumul pe care îl parcurgem în România este solid și construim viitorul privind dezvoltarea perenă. Ne-am propus să aducem valoare pentru clienții noștri, pentru parteneri și, de asemenea, pentru comunitățile din România. Suntem aici pe termen lung și ne asumăm rolul de companie responsabilă”, spune Ionuț Ardeleanu, CEO-ul Auchan România.

In 2015,  s-au inregistrat aproximativ 90 milioane de clienţi/achiziții făcute de către consumatori, cu peste 11% mai mult decât în anul precedent.

Auchan România se implică prin programe dedicate în demersul de susținere a produselor românești (colaborează direct cu mai mult de 250 de producători locali, iar 90% dintre furnizorii săi de produse sunt companii românești). De asemenea, în portofoliul local al Auchan România se află aproape 1.000 de produse dezvoltate sub brand propriu și produse în România.auchan-aniversare-10-ani

Peste 400 de furnizori sunt parteneri cu Auchan România încă din anul 2006 şi sărbătoresc 10 ani de parteneriat. Auchan susţine antreprenoriatul şi colaborează cu furnizorii români având la bază o relaţie deschisă, de încredere, exigentă care contribuie la dezvoltarea acestor afaceri antreprenoriale.

În ceea ce privește abordarea globală, Auchan România are în desfășurare proiectul “România accelerează”, un program de export și promovare a produselor românești către magazine de rețea din alte țări.

Impactul prezenței pe piață a companiei se regăsește, de asemenea, la nivelul locurilor de muncă: Auchan România se află constant în topul celor mai mari angajatori la nivel național (aprox. 11.000 de angajați la sfârșitul anului 2015).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *