Renault lanseaza in Romania noul Megane Sedan

RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF) - PHASE 1 - AMI VERSIONRenault completează oferta sa în segmentul C și lansează Noul Megane Sedan în România. Noul Megane Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens, iar prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA).

Cu un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic, dar elegant și oferă un pachet tehnologic caracteristic modelelor din segmentele superioare. Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta Sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil, iar portbagajul oferă un volum de până la 550 dm3.Design-ul il apropie de silueta unui coupé.

Noul Megane Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF) - PHASE 1

Pe versiunile superioare, Noul Megan Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D  cu tehnologia Edge Light.

Versiunea Sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”,  care asigură un plus de siguranță si confort.

Noul MEGANE Sedan propune o gama largă de motorizări:

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte

Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte

Toți cei care își doresc să testeze Noul Megane Sedan sunt așteptați la evenimentul de lansare, în rețeaua autorizată Renault, în perioada 14-16 octombrie 2016. Înscrierile la eveniment și la drive test se pot face în showroom și on-line, prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *