Festivalul Romanian Fashion Philosophy- o noua filozofie despre moda


romanian-fashion-philosophy-aw-2016-724x1024Romanian Fashion Philosophy reunește sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria de modă și cei mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar. Prima ediție Romanian Fashion Philosophy va avea loc în București, la Palatul Bragadiru, în perioada 12-14 Octombrie 2016.

Evenimentul este conceput a avea două componente: una de expo (unde publicul poate intra liber pentru a vizita și/sau cumpara, expozanți find designerii/brandurile participante la eveniment și alți parteneri) și alta de prezentări de modă (din 45 în 45 de minute, cu pauze pentru social networking, degustari de vinuri etc.) unde se poate intra doar pe bază de invitație. Gazda evenimentului va fi supermodelul Cristina Maria Sărăcuț, împreună cu celebrul critic de modă MARCELLOUS L. JONES.

Mai mult de 25 de designeri si brand-uri din Italia, Germania, Olanda, Rusia si Grecia isi vor prezenta ultimele colectii. Romanian Fashion Philosophy isi propune, de altfel, sa ofere posibilitatea celor mai talentati absolventi ai facultatilor de design vestimentar sa se afirme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *