Lidl închide un magazin din București pentru renovare

magazin-lidlLidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din București, situat pe Bulevardul Bucureștii Noi, Nr. 111. Acesta va fi închis în zilele de 11 și 12 octombrie, urmând a se redeschide în data de 13 octombrie. Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor.

În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din București, de pe Strada Sergent Ștefan Crișan, Nr. 31 și din Chitila, de pe Strada Banatului, Nr. 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *