GE Digital și Bosch Software Innovations anunță cooperarea menită să conecteze lumea industrială

boschGE și Bosch lucrează împreună pentru a modela lumea interconectată printr-o colaborare între diviziile software ale ambelor organizații, GE Digital și Bosch Software Innovations. Organizațiile au semnat un memorandum de înțelegere prin care GE Digital și Bosch Software Innovations vor facilita în continuare deschiderea și dezvoltarea Internetului industrial al obiectelor (IIoT). Acordul pune accentul pe interoperabilitatea tehnologiei și integrarea platformelor prin sistemul de operare Predix al GE și Pachetul Bosch IoT. GE Digital și Bosch Software Innovations doresc să asigure disponibilitatea serviciilor software complementare pe platformele cloud ale celeilalte companii pentru a creşte valoarea totală a ceea ce are de oferit fiecare cloud și pentru a furniza soluții unei baze mai mari de clienți.

„Nicio companie nu poate realiza singură IoT. Pentru Bosch este foarte important să se implice în ecosisteme comerciale și comunități open source. Colaborarea cu GE Digital reprezintă o altă etapă importantă pentru strategia de conectivitate a Bosch”, a declarat Rainer Kallenbach, CEO al Bosch Software Innovations.

Ambele companii doresc să fondeze un nucleu IoT tehnic bazat pe o sursă deschisă și să dezvolte împreună un ecosistem mai mare în jurul acestei infrastructuri tehnologice pe care pot fi construite platforme IoT. Angajamentul principal este în cadrul Fundației Eclipse, una dintre cele mai importante comunități software cu sursă deschisă la nivel global, în care ambele companii sunt membre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *