Christian Tour: Vânzările către Dubai au crescut cu 25% în 2016

christian-tourTot mai mulţi români aleg să-şi petreacă vacanţa de iarnă în Dubai, potrivit Christian Tour, cel mai mare turoperator din România. Compania a anunțat un avans de 25% faţă de anul trecut şi estimează 4.000 de turişti români în acest an. Un motiv al acestui avans este eliminarea vizelor, în urmă cu doi ani. Turiştii români care călătoresc în Dubai preferă hotelurile aflate în oraş, aprope de mall şi de staţiile de metrou, potrivit Christian Tour.

De regulă, turiștii cheltuie în jur de 700-750 de euro pentru un sejur şi aleg una sau două excursii opţionale. Cele mai căutate sunt turul oraşului, vizita la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume sau safari în deşert. Românii sunt tentați și de un prânz sau o cină la Burj al Arab, singurul hotel de șapte stele din lume sau plimbarea cu bărcuţele tradiţionale „dhow”. Tarifele pentru excursii variază între 65 şi 175 euro de persoană.

Christian Tour a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro. Compania deţine în acest moment 30 de agenţii proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia şi Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *