Epson și Dacora prezintă cea mai nouă gamă de imprimante

epsonEpson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta cea mai noua gamă de imprimante SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și funcționalitățile imprimantei SC-F2000, în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days Transilvania 2016. Astfel, pe 11 octombrie în Brașov la Hanul Domnesc și pe 13 octombrie în Cluj Napoca la Hotel Golden Tulip, oamenii din zona de business vor avea posibilitatea de a testa echipamentele de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni. Lansată la nivel internațional la sediul din Marea Britanie al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, noua gamă de imprimante de ultimă generație Epson SureColor-S, din care fac parte modelele SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, a fost prezentată în premieră pe piața din România în luna aprilie în București și urmează să ajungă și în Transilvania.

“La expoziția pe care am avut-o în București, au venit clienți din sudul țării și din Moldova. De data aceasta, ne propunem să prezentăm noile echipamente în Transilvania, o piață din ce în ce mai dinamică. Ne așteptăm ca aceste produse să aibă un impact mai puternic pe piața din România față de seria Epson SureColor SC-S lansată în 2012, având în vedere faptul că Dacora și Epson au devenit lideri în România pe segmentul ecosolvent și latex de 1,6 metri”, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora.

Dedicată domeniului semnalisticii, sistemelor de afișaj și decorațiunilor interioare, cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, S60610, S40610, va arăta cum funcționează tehnologia Epson PrecisionCore care stă la baza procesului de imprimare. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson la o viteză superioară. Inci cu inci, cipurile Epson de imprimare de mare rezoluţie reprezintă una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume. Elementele piezo PrecisionCore emit aproape 50.000 de jeturi pe secundă. Un beneficiu al gamei îl reprezintă cernelurile cu ecosolvent care permit folosirea acestor imprimante inclusiv în apropierea spațiilor de birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *