5000 de joburi la Angajatori de TOP Bucureşti pe 14-15 octombrie

jobsEvenimentul Angajatori de TOP va avea loc în această toamnă, pe 14-15 octombrie, la Sala Palatului şi reuneşte 100 de companii şi 5000 de joburi. Ediţia cu numărul 21 a celui mai mare târg de joburi se remarcă printr-o diversitate a oportunităţilor de carieră. Targul va conţine peste 20 de SkillShop-uri, pe teme de dezvoltare profesională şi personală şi 11 sesiuni TechTalks dedicate pasionaţilor de tehnologie.

Oportunităţile de carieră deschise de companii sunt atât poziții adresate profesioniştilor – 16% dintre joburi sunt pentru candidaţii cu peste 3 ani experienţă, 27% sunt poziţii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 57% sunt joburi pentru candidaţii entry-level – cât și poziţii în cadrul programelor de internship. În plus, ediţia aceasta, companiile au şi oportunităţi de carieră part-time. Potrivit statisticilor, 42% dintre angajatorii prezenţi la ediţia aceasta vor avea astfel de poziţii deschise. Câteva exemple de oportunităţi de carieră deschise în cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Analyst Programmer – Java, Consultant Resurse Umane, Consilier Juridic, Asistent Achiziţii, Junior Brand Manager, Supply Chain Adaptation Project Manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, Consultant Asigurări de Viaţă.

98% dintre companiile care participă la Angajatori de TOP pe 14-15 octombrie au poziţii deschise în Bucureşti. Printre cele 100 de companii participante sunt şi angajatori care au planuri de relocare, în oraşe precum: Timişoara (21%), Iaşi (11%), Cluj-Napoca (11%), Braşov (15%), Arad (7%), Ploieşti (7%), Sibiu (11%), Oradea (3%), Târgu-Mureş (7%), Suceava (5%), dar şi în alte oraşe cu potenţial de angajare.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 15 octombrie,  în intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *