Media Galaxy lansează în premieră MAFIA III

mafia3Media Galaxy, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunţă lansarea în premieră a MAFIA III, cel mai aşteptat joc de acţiune de tip open world al anului, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. MAFIA III va fi disponibil în versiunile Deluxe Edition şi Standard Edition, începând cu data de 7 octombrie, în reţeaua de magazine Media Galaxy şi pe site-ul companiei.

”Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toţi iubitorii şi pasionaţii de jocuri pe data de 7 octombrie, la ora 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti, la un eveniment cu concursuri şi multe premii şi surprize. Evenimentul este gratuit şi pot participa toţi doritorii, iar înscrierile se vor face la faţa locului, începând cu ora 18:00”, se arată în comunicat.

Veteranii universului Mafia vor putea participa la o sesiune quiz unde vor avea șansa să câştige jocuri Mafia III pentru PlayStation 4 şi PC, gamepad-uri Logitech F310 şi NATEC Genesis PV58. De asemenea, va fi organizată o tombolă specială pentru cei care vor achiziţiona jocul Mafia III la faţa locului, prin intermediul căreia participanţii vor putea câştiga un bundle de gaming RAZER Cynosa Pro + Deathadder 2000, dar şi o consolă PlayStation 4 Slim 500 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *