Mall-ul Veranda are un nou chiriaş: KFC deschide încă un restaurant în București

veranda.kfcVeranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de compania Professional Imo Partners (fosta Prodplast Imobiliare), a încheiat un contract de închiriere cu un nou chiriaș, pentru zona de food court. Astfel, lanțul de restaurante KFC va deschide o nouă locație în mallul din Obor, unde va ocupa o suprafață de aproape 200 de metri pătrați.

„KFC România este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală. Scopul centrului comercial Veranda este acela de a oferi bucureştenilor din proximitate o gamă variată de produse şi activităţi recreative, iar brandurile cu care am încheiat contracte, precum KFC, vor aduce cu siguranţă un nou suflu întregului sector”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Printre chiriașii din zona food-court se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, McDonald’s și Noddle Pack. Pentru petrecerea timpului liber, vizitatorii vor avea la dispoziție spațiul verde de 15.000 de metri pătrați, care oferă locuri de joacă pentru copii, precum şi posibilitatea de a practica diverse sporturi, inclusiv un patinoar deschis pe tot parcursul anului. Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și va fi inaugurat în toamna acestui an. De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial, vor fi încheiate și lucrările de modernizare a infrastructurii zonei Obor, în valoare de 2 milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moși cu câte o bandă pe sens, precum și a trotuarului. De asemenea, va fi construit și un refugiu pentru tramvai, inexistent până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *