Începe construcția Belvedere Residences, cel mai mare proiect rezidențial din zona Barbu Văcărescu – Aviației

belvedere-residence-10Belvedere Residences, cel mai mare proiect rezidențial din zona Aviației – Barbu Văcărescu, va fi demarat în luna octombrie, prima fază a proiectului, incluzând 238 de apartamente, urmând a fi livrată pe piață la începutul anului 2018, în urma unei investiții de 16,75 milioane de euro. În total, Belvedere Residences este prevăzut să includă 1556 de apartamente. Proiectul este primul ansamblu rezidențial a cărui anvergură, concept modern și accesibilitate vor crea un un nou standard locativ și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a Bucureștiului.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet si modern”, afirmă reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Belvedere Residences beneficiază de un amplasament foarte bun, fiind situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei. În plus, proiectul oferă un acces facil și către multiple linii de transport în comun, centrele comerciale Promenada Mall și Băneasa Shopping City și instituții de învățământ precum grădinița Marry Poppins, Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Jean Monet sau Școala Superioară de Aviație Civilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *