Atelierele Pegas lanseaza franciza Pegas

pegasAtelierele Pegas lansează magazinele în sistem de franciză. Exista 15 modele de biciclete Pegas pentru adulti si copii, dar, daca luam in calcul paleta de culori disponibila, 60 de variante de bicicleta Pegas sunt disponibile pe piata.

“Atelierele Pegas au in prezent o gama complexa de modele si accesorii pentru biciclete si recomandarea tuturor specialistilor este sa dezvoltam si magazine in sistem de francize. Astfel, lansam franciza Pegas pentru care este nevoie de achizitii de pana la 40.000 lei pentru care putem acorda credit furnizor – cu termen de plata pana la 120 de zile, taxa de franciza 0 valabila pentru inscrierea cu comanda facturata pana la 25 decembrie 2016, ca din 2017 – taxa de franciza sa coste 5.000 euro. De asemenea, comisionul din cifra de afaceri va fi 0, in conditiile inscrierii comenzilor pana la data facturata 25 decembrie 2016, care va creste la 5% din 2017. Mai mult, vom oferi preturi competitive la achizitia de marfa in functie de termenul de plata de maximum 120 zile acordat incepand de la 20%,” explica Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas. “Sfatuim viitorii posesori de francize sa gandeasca magazinul de biciclete si accesorii Pegas in combinatie cu mici cafenele dedicate persoanelor care practica sporturi urbane si pe care ne dorim sa le coagulam intr-o comunitate a oamenilor sanatosi si iubitori de miscare, dar si de branduri autentice romanesti”, adauga Andrei Botescu.cifre-franciza-pegas-full

Dupa patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toata familia.  Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa. In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *