SAP lansează o ediție a platformei HANA ce poate fi descărcată gratuit

sapSAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, lansează ediția Express a platformei in-memory SAP HANA. Este vorba despre o versiune simplificată, ce se poate descărca cu ușurință, fiind optimizată pentru o dezvoltare rapidă a aplicațiilor bazate pe date din surse multiple. Astfel, companiile mici și mijlocii au acces la o platformă de gestionare a datelor și dezvoltare de aplicații care a fost în mod tradițional utilizată de către organizațiile mari.

“Economia digitală le impune companiilor să fie extrem de agile în a obține insight-uri valoroase din orice tip de date, indiferent că sursa lor este una internă sau din afara organizației. Noua versiune, care este gratuită și ușor de descărcat, le permite dezvoltatorilor români să creeze aplicații de ultimă generație, performante, solide, pe baza limbajului de programare ales de ei. Astfel, acum, specialiștii nu mai sunt nevoiți să gestioneze infrastructuri IT complexe”, a declarat Vlad Stănescu, Platform Solutions – Business Development Manager – SAP Central and Eastern Europe.

Această versiune nouă oferă dezvoltatorilor acces la platforma SAP HANA pentru a crea aplicații pe propriul laptop/desktop sau în cloud. De asemenea, aceștia au acces la tutoriale, exemple de cod, precum și la comunitatea de specialiști creată deja în jurul platformei. Lansarea vine totodată în întâmpinarea cererii în creștere de pe piața muncii pentru dezvoltatori cu competențe SAP HANA. Acestea au fost identificate ca fiind unele dintre competențele cel mai bine plătite, conform studiului recent Dice Salary Survey 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *