Banca Comercială Carpatica continuă să ofere finanțări în agricultură

banca-carpaticaBanca Comercială Carpatica, membră a Grupului Patria Bank, continuă practica de creditare a beneficiarilor subvenţiilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), în baza adeverinţelor eliberate de aceasta. Contribuind activ la susţinerea agriculturii, Carpatica oferă capitalul de lucru necesar pentru plăţile efectuate furnizorii de activitate curentă până la data încasării subvenţiilor APIA. Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finanţare pot fi persoanele fizice şi/sau persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol.

În baza colaborării băncii cu APIA, agricultorii pot obţine, în avans, până la 90% din valoarea subvenţiei cuvenite, apelând la creditul oferit de Carpatica în condiţii foarte avantajoase. Astfel, documentaţia pentru acest împrumut este minimă, iar solicitările clienţilor şi analiza dosarelor se finalizează cu maximă promptitudine.

„Un alt avantaj pe care banca noastră îl pune la dispoziţia fermierilor constă în faptul că rambursarea împrumutului se poate realiza fie în tranşe, fie integral, la scadenţă, în funcţie de modul de virare a subvenţiilor de către APIA. În plus, beneficiarii trebuie să ştie că, pentru rambursarea înainte de scadenţă, nu se percepe comision de rambursare anticipată. De asemenea, acoperirea teritorială a reţelei noastre de unităţi facilitează un acces mai rapid la finanţare pentru toţi cei interesaţi”, menţionează Diana Kallos, Director General Adjunct în cadrul Băncii Comerciale Carpatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *