Vița de Vie lansează albumul Șase/Șase

vita-de-vieVița de Vie lansează pe 29 octombrie, în cadrul unui concert la Arenele Romane, prima parte a albumului Șase/Șase.

Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm acum, pe 29 octombrie, iar a doua, pe 27 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” , spune Adrian Despot.

Prima parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band, Metaforă de toamnă, Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

“Luna si noi” este compusă pentru coloana sonoră a filmului “Ziua când am dat de aripi”, în regia lui Dan Iliuță. „Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste devoratoare, încheiată cu o fugă în lună. Dan ne-a arătat scenariul, am rezonat cu el din prima și ne-am apucat de treabă. Piesa este bazată pe un demo mai vechi de-al meu, dezgropat de Cezar, împodobit foarte inspirat de Chupa și desăvârșit de fetele de la Blue Noise. Ca o excepție de la regula VdV, basul e tras de mine, acasă, cu un instrument de doar 200 de lei. Lui Adi (Ciuplea) i-a plăcut atât de mult, încât a zis că trebuie să rămână așa. Drept urmare, el a preluat o parte din munca de producție a piesei si a venit cu brilianta idee de a adăuga niște voci feminine cu accente folclorice. Primul meu gând s-a îndreptat către Blue Noise, pe care îi admir și îi susțin din umbră (some kind of guilty pleasure here) și cum primele gânduri sunt mai mereu cele mai inspirate i-am sunat și le-am cerut colaborarea pe partea feminină. Punctualitatea, profesionalismul și pasiunea cu care a decurs sesiunea de înregistrări ne-a lăsat cu gura căscată, mult timp după ce Veronica, Elena și Flavia plecaseră din studio. Wow! Trebuie neapărat să mai colaborăm!”, afirma  Adrian Despot.

Biletele pot fi achizitionate online, de pe iaBilet, EventBook  si  pe AmBilet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *