Mastercard și eMAG răsplătesc cumpărăturile online cu cardul și oferă beneficii la prima utilizare

mastercard2Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, și eMAG lansează o nouă campanie promoțională dedicată încurajării plăților electronice la nivelul consumatorilor români. În cadrul acestei campanii, Mastercard și eMAG răsplătesc cu un Card Cadou în valoare de 25 lei toți consumatorii ce utilizează un card Mastercard sau Maestro pentru prima oară, în acest an, pe platforma www.emag.ro, m.emag.ro sau în aplicația eMAG, indiferent de valoarea produsului achiziționat. Campania oferă astfel consumatorilor o experiență de plată superioară consumatorilor.

„Ne bucurăm să anunțăm o nouă fază a parteneriatului nostru cu eMAG, ce continuă strategia noastră de a dezvolta și promova plățile online. Atât noi, cât și eMAG, apreciem potențialul fantastic al comerțului electronic local, și în această toamnă, ne propunem să încurajăm plățile electronice încă o dată, oferind o experiență cât mai bună de shopping online celor care aleg să plătească deștept – simplu și comod, doar cu cardul. Credem că Mastercard se află în poziția ideală pentru a inova experiența la plată a consumatorilor, în continuarea organică a experienței la utilizare – indiferent de canalul utilizat și vom continua să punem la dispoziție cele mai atractive soluții de plată electronică” a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

„Pentru clienții noștri cumpărăturile online sunt un stil de viață: au la dispoziție orice produs își doresc și beneficiază de servicii de înaltă calitate, care îi ajută să economisească timp, pe care îl pot petrece cu familia. Campania dezvoltată în parteneriat cu Mastercard vine în continuarea eforturilor noastre de a le oferi cumpărătorilor cea mai bună experiență de shopping și încurajează plata cu cardul. Ne dorim ca tot mai mulți clienți să încerce beneficiile cumpărăturilor online” a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *