Campania ECOTIC „Orase Curate” ajunge in Drobeta-Turnu Severin

orase-curate-drobetaCampania a debutat in Botosani cu rezultate foarte bune (3,4 tone DEEE colectate pe durata campaniei) si va continua, in luna octombrie, in alte trei orase din Romania. Pe rand, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin, Giurgiu si Motru vor fi informati si incurajati sa predea responsabil echipamentele electrice si electronice uzate la punctele de colectare ale partenerilor locali de salubritate.

In Drobeta-Turnu Severin, colectarea se va face la centrul de colectare din Strada Constructorilor, nr. 4 bis, intre orele 8:00 – 16:30. Se vor acorda premii instant celor care predau o cantitate cumulata de minim 5 kg DEEE.

ECOTIC s-a bucurat de sprijinul autoritatilor publice locale, intr-o initiativa ce continua eforturile organizatiei de a genera solutii locale cat mai cunoscute si eficiente in vederea colectarii DEEE. Contextul general este unul presant, in conditiile in care, incepand din anul 2016, Romania are o tinta nationala obligatorie de colectare DEEE de minimum 40%, tinta pe care ECOTIC o indeplineste inca de la nivelul anului 2015.

Programul campaniei Orase Curate, in luna octombrie, este urmatorul:

  • Drobeta Turnu Severin: 4 – 8 octombrie 2016;
  • Motru: 10 – 14 octombrie 2016;
  • Giurgiu: 10 – 14 octombrie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *