Salvați Copiii și Libris Brașov au donat echipamente medicale Spitalului pentru Copii din Iași

dotare-salvati-copiii-si-libris-brasov-la-iasi-3Salvaţi Copiii România și Libris Brașov (Libris.ro), cea mai mare librărie online, au donat Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași un incubator performant și un aparat de ventilație mecanică, în valoare de peste 41.000 de euro. Anul trecut, Salvați Copiii a mai donat spitalului un ventilator, în valoare de 17.000 de euro.

„Prematurii au nevoie de îngrijire specială încă din primele clipe: pe lângă eforturile medicilor, aceștia au nevoie de echipamente medicale performante pentru a supraviețui. De multe ori, un incubator sau un ventilator fac diferența între viață și moarte. Ne dorim să salvăm cât mai mulți bebeluși și să dotăm maternitățile din România cu aparatura atât de necesară. Mulţumim Libris Brașov pentru sprijin şi generozitate!”Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Libris Brașov s-a alăturat proiectului Salvați Copiii de reducere a ratei mortalității infantile în România din decembrie 2014, metoda pusă la dispoziția utilizatorilor fiind una foarte simplă. La fiecare comandă plasată pe Libris.ro, acestora li se oferă opțiunea de a dona pentru Salvați Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o altă sumă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *