Renault își continuă ofensiva cu cinci modele noi

renault-zoePreședintele Director General al Grupului Renault, Carlos Ghosn, a anunțat că Renault ZOE va fi imediat disponibilă spre vânzare, noua baterie Z.E. 40 permițând o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și suburban) dintr-o singură încărcare. ZOE este deja autoturismul 100% electric cu cel mai mare succes de vânzări, iar această autonomie o depășește pe cea a oricărui alt vehicul destinat publicului larg disponibil în prezent pe piață. Luna aceasta Renault a depășit pragul de 100.000 vehicule electrice, iar acum ZOE va parcurge până la 400 km fără să fie necesară reîncărcarea.

”Continuăm să facem eforturi în acele zone în care inovația contează cel mai mult pentru clienții Renault. Le ușurăm alegerea pentru o mașină electrică cu servicii conectate care să le intensifice experiența condusului. Este o prioritate pentru noi și pentru clienții ZOE”, a declarat Președintele Director General al Grupului Renault, Carlos Ghosn.

Ghosn și-a susținut prezentarea având pe fundal întreaga gamă Renault reînnoită, expusă pentru prima dată în întregime la Salonul de la Paris. Noul KOLEOS, SUV-ul vârf de gamă al Renault, a fost arătat pentru prima dată în Europa azi, marcând finala ofensivei produs a Grupului Renault, ofensivă care a cuprins 4 vehicule electrice, 15 modele reînnoite și 11 modele complet noi în ultimii 4 ani. Compania s-a bucurat de rezultate financiare record în ultimele 18 luni datorită, în mare parte, ofensivei produs, investițiilor în fabricație, sinergiilor din Alianța Renault-Nissan și extinderii geografice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *