HeidelbergCement Romania isi instruieste soferii sa conduca preventiv pe drumurile publice

foto-heidelbergcementCompania HeidelbergCement Romania organizeaza cursuri de conducere preventiva atat pentru soferii profesionisti ai companiei, cat si pentru personalul care utilizeaza autoturisme de serviciu. Actiunea face parte din programul „Saptamana Securitatii si Sanatatii in Munca”, desfasurat pentru al saselea an consecutiv. Seria de evenimente dedicate saptamanii SSM isi propune consolidarea culturii SSM in cadrul organizatiei, precum si protejarea vietii, integritatii si sanatatii angajatilor impotriva riscurilor de accidentare sau imbolnavire profesionala care pot aparea la locul de munca.

Florian_Aldea_Director_General_Carpatcement_HoldingSiguranta angajatilor nostri este extrem de importanta pentru valorile companiei. Prin Saptamana Securitatii si Sanatatii in Munca ne dorim sa promovam o abordare bazata pe un stil de condus preventiv, astfel incat sa reducem riscul de accidentare a angajatilor care se deplaseaza cu autoturismele sau autocamioanele pe drumurile publice. Fie ca transporta materiale in camioane de zeci de tone, fie ca merg la birou cu masina de serviciu, angajatii nostri trebuie sa ajunga intodeauna in siguranta la destinatia finala. De aceea, vrem ca toti soferii sa cunoasca cele mai importante reguli si tehnici care sa ii ajute la prevenirea accidentelor rutiere”, a declarat Florian Aldea, Director General al HeildelbergCement Romania.

Anul acesta, saptamana SSM este marcata prin organizarea a 8 workshop-uri pe tema condusului preventiv pe drumurile publice, care se adreseaza soferilor de camion, precum si personalului care utilizeaza autoturisme de serviciu.

Aceste activitati menite sa reduca riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala la locul de munca sunt organizate in colaborare cu Automobil Clubul Roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *