MEDIPLUS prezintă RESPIRO, un program integrat de susţinere a pieţei farmaceutice

respiro-pngMediplus, cel mai mare distribuitor naţional de medicamente, este prezent la Congresul Național de Farmacie din România cu RESPIRO – un program integrat de susținere a pieței farmaceutice. Toţi cei direct interesaţi să afle detalii suplimentare despre cea mai nouă și îndrăzneață inițiativă dezvoltată de Mediplus în beneficiul farmaciilor sunt aşteptaţi în perioada 28 septembrie – 1 octombrie la standul RESPIRO din cadrul evenimentului.

Într-un context de piaţă agitat, imprevizibil, marcat de numeroase modificări legislative şi provocări comerciale, Mediplus a lansat programul RESPIRO, un proiect de suflet, apărut din pasiune şi grija pentru sănătate, dedicat în special farmaciilor, cel mai important partener al nostru. Programul a fost construit în timp, pe baza nevoilor specifice ale clienţilor noştri, dar şi a expertizei de retail şi distributie  a Grupului A&D Pharma, fiind coordonat de cei mai competenţi specialişti din domeniu, şi completat recent cu o platformă online, disponibilă pentru toti partenerii activi RESPIRO. Construcția programului este una modulară, permițându-ne să adaptăm structura de servicii și resurse oferite la specificul afacerii farmaciilor partenere” – declară Sorin Mirica, Business Unit Director, Mediplus.

În primele patru luni de la lansare, peste 100 de farmacii independente au ales să fie parteneri RESPIRO, împărtășind principii sănătoase de business, etică profesională și grijă față de pacienți. Prin intermediul programului, partenerii accesează rapid și în deplină siguranță un pachet personalizat de beneficii valoroase, constând în servicii specializate şi avantaje comerciale cu valoare adăugată atât pentru farmacie, cât şi pentru pacienţii acesteia. Farmaciile partenere RESPIRO au acces la resurse și instrumente vitale de business, care acoperă întreaga activitate farmaceutică, de la aprovizionare până la interacțiunea cu pacientul, contribuind eficient la consolidarea unei afaceri farmaceutice etice și sănătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *