Carrefour România depășește 15.000 de angajați în 2016

carrefour-si-billa-romaniaFinalizarea achiziţiei Billa, deschiderea de noi hypermarketuri și tehnicile inovative de recrutare fac ca în 2016 Carrefour Romania să depășească 15.000 de angajați. Începutul verii a însemnat pentru Carrefour România tranzacționarea Billa, iar finalul verii a venit cu deschiderea noilor magazine.

“Ne-am pregătit mult timp și cu mari emoții pentru a-i întâmpina pe noii colegi din Billa. Ne-am dorit ca noi, cei care suntem în Carrefour, să îi primim cu inima deschisă pe noii noștri colegi și să ne purtăm cu ei exact cum ne-ar fi plăcut nouă să fim întâmpinați. Odată cu venirea lor ne-am mărit familia și am depășit pragul de 14 700 de colegi”, spune Ana Krasovschi, Director Resurse Umane Carrefour.

Se estimează că, până la sfârșitul anului, pragul de 15.000 de angajați va fi depășit datorită campaniilor de recrutare desfășurate în contextul deschiderii de noi și noi magazine: peste 10 supermarketuri în 2016, a hipermarketului Carrefour Park Lake – București, deschis la 1 septembrie, și a viitoarelor deschideri, Carrefour Veranda – București și Carrefour Piatra Neamț.

„Strategia de extindere a rețelei Carrefour ne ajută sa fim printre cei mai dinamici angajatori din Romania, prin crearea continuă a noi locuri de muncă. În același timp, ne păstrăm misiunea asumată încă de la început. Aceea de a fi un angajator stabil și sigur.” spune Tareck Ouaibi, Director Exploatare Supermarket și Proximitate. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, astfel că lucrăm constant la extinderea rețelei de hypermaketuri, dar și a formatelor mai mici (supermarketuri și magazine de proximitate). În anul 2015 Carrefour a deschis 2 noi hypermarketuri, Carrefour Mega Mall – București și Carrefour Timișoara, 9 supermarketuri în București și 3 în țară, creând un total de peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *