Pe 29 septembrie incepe Corporate Gifts Show

filename_013413131_1198606966840197_6693014553693079043_nIn 2016 se spune ca 7 din 10 angajati au cel putin un produs promotional la locul de munca, iar 9 din 10 persoane isi amintesc de unde au acel cadou chiar si dupa doi ani de cand l-au primit.

In acest context, finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO singura expozitie din Romania dedicata industriei obiectelor promotionale – Corporate Gifts Show.

Reunind companii din Romania, Polonia, Ungaria, Italia si Cehia – evenimentul isi propune sa aduca idei noi, inedite, unice pentru cadourile business din Romania, atat prin diversitatea expozantilor, cat si prin evenimentele conexe special create.

Marcile Wagner Arte  & Villeroy Boch vor fi prezente la acest targ in standul 11C cu demonstratii live de pictura pe portelan, tehnica prin care, companiile pot avea propriile produse personalizate din portelan. Artistii Wagner Arte vor explica de-a lungul celor trei zile de targ despre frumusetea de a avea in casa un obiect hand-made, unic, de cea mai inalta calitate, pictat pe renumitele portelanuri de la casa Villeroy & Boch. In perioada Renasterii si nu numai, portelanul era cadoul favorit al regilor, obicei ce este pastrat pana in zilele noastre,  pentru cadourile de protocol la nivel inalt, portelanul fiind folosit adesea.

Unic la Corporate Gifts Show

Tocmai pentru ca astfel de cadouri sa nu treaca neobservate, producatorii si importatorii au pus la bataie cele mai creative idei si metode de prezentare, iar rezultatele sunt garantia unor parteneri de business fericiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *