Adobe Romania, cel mai mare centru Adobe de dezvoltare si cercetare din zona EMEA

cris-radu_adobe-romania_2Adobe implineste luna aceasta 10 ani de prezenta in Romania, timp in care campusul din Bucuresti s-a dezvoltat constant si a devenit cel mai mare centru R&D (Research & Development) al Adobe din zona EMEA. Echipele din Bucuresti lucreaza la dezvoltarea unor produse importante din cadrul diviziilor Adobe Marketing Cloud si Adobe Creative Cloud, specializate in solutii Cloud si SaaS.

„Odata cu tendinta globala din IT catre cloud si SAAS, Adobe a dezvoltat divizii specializate in servicii de acest tip –Digital Marketing si Digital Media. Echipele de ingineri din campusul Adobe din Bucuresti s-au dovedit a fi foarte performante in aceasta zona, motiv pentru care au preluat dezvoltarea unor produse importante, precum Primetime, Audience Manager, Adobe Analytics sau Experience Manager, Adobe Experience Design CC, toate solutii de top in nisele pe care pe care le acopera” – declara Cris Radu, Director of Engineering si Site Leader al Adobe Romania.

Adobe Romania are in prezent 450 angajati, iar peste 85% dintre ei ocupa pozitii tehnice de dezvoltare si research. Anul acesta campusul vizeaza angajarea a 50 persoane, aproape exclusiv in zona de inginerie, astfel ca pana la finalul anului sa depaseasca pragul de 500 angajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *