Wizz Air deschide cea de-a 25-a baza in Kutaisi, Georgia

wizz-airWizz Air deschide cea de-a 25-a baza in  Kutaisi, Georgia. Compania aeriana a alocat aeroportului din Kutaisi o aeronavă Airbus A320 de ultimă generație și a început să opereze șapte noi rute cu prețuri reduse spre destinații ca Berlin, Dortmund și Munchen Memmingen (Germania), Larnaca (Cipru), Milano (Italia), Sofia (Bulgaria) și Salonic (Grecia).

Cu aceste noi destinații, Wizz Air are acum 11 rute la preț redus, spre 8 țări, din Kutaisi. De asemenea, operatorul aerian low-cost oferă 70 de destinații de la bazele sale din Budapesta, Katowice, Sofia, Vilnius și Varșovia.wizz-kutaisi

Cu ocazia deschiderii bazei de la Kutaisi, tarifele pe toate zborurile spre și dinspre Georgia sunt reduse cu 20% . Biletele pornesc de la 9,99 euro și pot fi cumpărate până la miezul nopții de pe site-ul wizzair.com.

Primul zbor din Kutaisi a decolat în 2012 și, de atunci, peste 600.000 de pasageri au zburat din și spre Georgia.  În 2015, Wizz Air a transportat mai mult de 125.000 de pasageri pe rutele sale din Kutaisi, sustinand astfel la nivel local  aproximativ 100 de locuri de muncă. Baza Wizz Air din Kutaisi reprezintă o investiție de 98 de milioane de dolari, iar oficialii operatorului aerian afirma ca vor crea 36 de locuri de muncă directe în companie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *