TELUS International Europe va dona 100.000 USD către organizaţii non-profit din România

TELUS International Europe a lansat, astăzi, TELUS International Romania Community Board, o iniţiativă de responsabilitate socială derulată de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual până la 100.000 USD către organizaţii non-profit din România, începând cu anul 2017.

filename_0jeff-puritt-president-and-ceo-telus-internationalÎn numele întregii echipe TELUS International, mă bucur să pot extinde filosofia TELUS de a dărui acolo unde trăim către iniţiativele de responsabilitate socială corporativă prin lansarea TELUS International Romania Community Board, astăzi, în Bucureşti”, a spus Jeffrey Puritt, Preşedinte al TELUS International. “Consiliul va reprezenta o resursă importantă de finanţare pentru instituţiile caritabile din România care au nevoie cel mai mult de acest suport şi un motiv de mândrie pentru membrii echipei TELUS International.”

TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie România.

filename_0eric-stabchairman-telus-international-romania-community-boafilename_1rdMă consider norocos că am fost ales Preşedinte al primului TELUS International Romania Community Board, pentru că ştiu că vom ajuta organizaţiile nonguvernamentale să construiască o ţară vibrantă, care vizează dezvoltarea durabilă și favorizează incluziunea socială. Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru noi de a-i ajuta pe cei care au nevoie, prin dedicarea timpului şi energiei noastre, fiind susţinuţi de contribuţia financiară a celor de la TELUS”, a adăugat Eric Stab, Preşedinte al noului Community Board.

Principalele criterii pentru a aplica pentru finanţarea oferită de TELUS International Romania Community Board sunt următoarele: organizaţiile nonguvernamentale trebuie să fie înregistrate în România, să propună un program specific care să implice tinerii sau familiile şi să utilizeze inovaţia socială în abordarea unei probleme importante pentru societate. Mai mult, Consiliul va susţine programe de artă şi cultură pentru următoarea generaţie de tinerii profesionişti şi iubitorii de artă şi proiecte sportive, care promovează învăţarea şi educaţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *