Start înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

vizual-2016Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, iată ce ai de făcut:

  1. Înscrie-te online,în 3 pasi simpli:
  2. Intră pe site-ul Let`s Do It, Romania, daca esti pe desktop sau descarcă aplicația “Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhone si Android
  3. Fă-ți o echipă alături de care să cureți mormanele din Harta Națională a Deșeurilor în Ziua de Curatenie
  4. Alege-ți mormanele pe care vrei să le cureți, în funcție de marimea lor și de câți membri are echipa ta
  5. Vino directpe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orașul tău. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate în curand pe site-ul “Let`s Do It, Romania!”  și pe pagina de Facebook.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *