Prințesa Urbană și Monica Reu au pornit în această toamnă în Caravana Empatiei

caravana-empatiei_nepiPână pe 23 octombrie, Ioana Macoveiciuc (Prințesa Urbană) și Monica Reu îi provoacă pe părinți la o serie de discuții despre empatie, în cadrul unor ateliere organizate prin intermediul Caravanei Empatiei, în șapte orașe din țară în care NEPI deține un mall. Pentru că fiecare zonă are interese și nevoi diferite, oamenii din fiecare oraș și-au ales subiectul atelierului care va avea loc în orașul loc. Toate temele propuse și votate sunt axate pe conceptul de comunicare non-violentă. În cadrul turului, Caravana Empatiei a făcut prima oprire la București, în Promenada, urmând să treacă prin: Constanța, Timișoara, Deva, Sibiu, Galați și Buzău.

De când sunt părinte am simțit, înainte să apuc să citesc orice pe subiect, că empatia față de partener şi față de copii este un aspect esențial pentru ca întreaga familie să crească frumos și armonios împreună, să nască inimi fericite, oameni buni, care să ducă lumea mai departe. Ştiu câtă nevoie este de astfel de cursuri în România, aşa că, alături de Nepi şi de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou și foarte util nouă și vouă, indiferent că aveți copii sau nu. Suntem prezente în șapte orașe în care Nepi deține un shopping mall, iar tema fiecărui atelier a ales-o fiecare oraș”, a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro).

Participarea în cadrul evenimentelor este gratuită și deschisă oricărui doritor, iar, pentru a avea acces la ele, este nevoie ca fiecare persoană să se înscrie la adresa de e-mail aferentă centrului comercial din orașul în care vrea să participe, unde trebuie să precizeze numele și numărul de persoane care vor veni la atelier.

Caravana Empatiei este un concept nou și foarte util oricărei persoane care simte nevoia să-și îmbunătățească capacitatea de a trăi afectiv alături de ceilalți, prin intermediul atelierelor organizate în centrele comerciale ale NEPI. Empatia este un ingredient esenţial pentru orice relaţie de calitate şi, în mod cert, relaţia dintre noi şi copiii noştri este una dintre cele mai preţioase pe care ne este dat să le trăim. Caravana Empatiei este dedicata părinţilor care îşi doresc să integreze această stare valoroasă în interacţiunile de zi cu zi dintre ei şi copiii lor”, a declarat Monica Reu, Fondatorul și Președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *