Patru români au jucat weekendul acesta cel mai lung meci de padel din istorie

maraton_padel-2Adrian Vodislav, Adrian Barbu, Gabi Moraru și Dan Lazăr au jucat padel timp de 25 de ore fără întrerupere și au reușit să stabilească un nou record mondial. Evenimentul a fost unul caritabil, iar fondurile strânse vor merge către programele „Școală după Școală” și „A doua șansă”, dezvoltate de Organizația Salvați Copiii România.

„A fost foarte lung, toți patru am trecut prin mai multe stări pe parcursul celor 25 de ore – fie aveam foarte multă energie, fie simțeam că nu mai putem rezista! Ne-au ajutat enorm însă cei care au venit să ne susțină! Vreau să le mulţumesc și celor care au contribuit cu donaţii, cât şi cu încurajări şi sfaturi.” – Adrian Vodislav, jucător de padel.

Jocul din weekend a fost supravegheat de șapte arbitri reprezentanți ai Guinness World Records, care au ținut scorul, s-au asigurat ca au fost respectate regulile Federației Internaționale de Padel și au realizat un raport detaliat, care va fi verificat, împreună cu filmarea integrală a evenimentului. În termen de șase luni, Guinness va da răspunsul final privind recordul mondial.

Cei patru sportivi au avut dreptul să ia câte 90 de secunde de pauză între ghemuri, pentru a se hidrata, pentru a mânca ceva și pentru a se odihni. La sfârșitul unui set, aceștia s-au putut odihni 120 de secunde.

A fost cu adevarat spectaculos, suntem cu toții foarte fericiți. Cred că acesta este un moment important pentru padel, atât la nivel internațional, cât și în România. Sper că românii vor juca de acum mai mult padel. – Rafael Darkitos, fondator PadelMania și antrenorul celor patru sportivi pentru acest eveniment.

„Suntem extrem de mândri de Adrian Vodislav și de colegii săi, este extraordinar ce au reușit să facă pentru copii și pentru România. Îi felicităm pentru efort și rezistență și le mulțumim din nou pentru  generozitate!”Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *