Zitec preia echipa și portofoliul Inotec

zitecZitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a preluat recent echipa și portofoliul Inotec, o companie full-service de web-design, dezvoltare și marketing digital, care a înregistrat anul trecut un business de 300.000 de euro. Prin această acţiune, Zitec a vizat extinderea portofoliului de clienți, a echipei, precum și a departamentului de Business Development. De altfel, odată cu preluarea, acesta are un nou manager, în persoana lui Sorin Ștefan, fondatorul Inotec, recent numit Chief Commercial Officer în echipa Zitec.

“Echipa Inotec a dovedit, prin numeroasele referințe din e-commerce, o eficiență deosebită pe clienți mici și medii, dar cu potențial de creștere foarte mare. Împreună cu experiența noastră pe proiecte de e-commerce complexe, vom reuși să atragem mai ușor clienți aflați la început de drum și să fim alături de ei până când vor deveni branduri de top, precum alți clienți Zitec: eMag, PayU, Altex, Flanco sau Paravion. În plus, suntem deschiși și pentru alte achiziții similare”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & fondator Zitec.

În prezent, Zitec are o echipă de 115 specialiști în dezvoltare software, design și marketing digital și se află într-un proces continuu de recrutare de colegi noi cu experiență în PHP, Magento, Quality Assurance, Mobile sau Online Marketing. Joburile disponibile se adresează nu doar specialiștilor din București, ci și celor din provincie, pentru care Zitec oferă și pachete de relocare, chiar și candidaților entry-level.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *