Panasonic prezintă cele mai noi modele de camere foto Lumix

panasonic-lumixPanasonic prezinta informatii despre cele mai noi modele de camere foto Lumix, modele prezentate la evenimentul Photokina 2016.

LUMIX GH5

Panasonic anunță dezvoltarea primului DSLM din lume prevăzut cu funcția de înregistrare video 4K 60p/50p și cu funcția 6K PHOTO Panasonic anunță astăzi modelul LUMIX GH5, prima cameră din lume Mirrorless (DSLM) care poate înregistra imagini video de înaltă precizie, fluide la rezoluția 4K 60p/50p și care poate reproduce fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biți. Această cameră premium va oferi performanțe excepționale fotografilor și realizatorilor de filme profesioniști, precum și realizatorilor semiprofesioniști de fotografii /materiale video.

LUMIX FZ2000

Panasonic lansează astăzi noua cameră Bridge LUMIX DMC FZ2000, care încorporează un obiectiv cu zoom optic 20x, un senzor MOS de 1,0 inci și înregistrare video 4K nelimitată în MOV/MP4. Datorită acestor funcții, LUMIX FZ2000 depășește limitele unei camere compacte convenționale prin fotografiere de înaltă performanță și înregistrare video uimitoare. Camera LUMIX FZ2000 este aparatul perfect atât pentru realizatorii de filme semiprofesioniști, cât și pentru fotografii care doresc să experimenteze capacitățile de înregistrare profesionale pe care le oferă o cameră compactă.

 

LUMIX DMC-G80 Noua cameră LUMIX DMC-G80 – calitate excelentă a imaginii și performanță Panasonic prezintă astăzi camera LUMIX DMC-G80, cel mai recent model de înaltă performanţă adăugat gamei sale de camere mirrorless (DSLM). Încorporând o serie de tehnologii avansate și funcții utile într-un corp rezistent și compact, camera LUMIX DMC-G80 a fost concepută pentru a excela pe teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *