Luxoft a achiziționat Pelagicore AB

luxoftLuxoft Holding,unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, a achiziționat Pelagicore AB, lider pe piața de platforme software open source și servicii pentru in-vehicle infotainment (IVI) și pentru dezvoltarea în domeniul human machine interface (HMI). Orientarea Pelagicore către crearea unor sisteme de înaltă calitate este complementară modelului de business al Luxoft, mai ales în sectorul auto. Pelagicore are o relație strânsă cu cei mai buni producători și furnizori de piese auto și silicon.

Pelagicore are și numeroși clienți în rândul corporațiilor de tip blue-chip și deține un portofoliu de produse care facilitează crearea de experiențe mult mai plăcute pentru utilizatori și interfețe cât mai ușor de folosit, în linie cu noua generație de electronice pentru consumatori.

“Suntem bucuroși că Pelagicore a intrat în familia Luxoft. Pentru noi, aceasta este o achiziție strategică întrucât ne consolidează și mai mult poziția de lideri și de furnizori end-to-end care răspund nevoilor de dezvoltare IVI și HMI, global, în industria auto, dar și în rândul producătorilor din domeniu. De asemenea, achiziția ne permite să oferim cea mai bună experiență clienților care solicită tot mai mult acces la cele mai noi și sofisticate tehnologii. Credem că echipa lor puternică, expertiza și platforma lor de OSS va duce oferta Luxoft pentru domeniul auto la un alt nivel”, a declarat Georg Doll, Luxoft Automotive Managing Director.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *