Showroom Lem’s în ParkLake Bucureşti

lems-parklakeLemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake. Este al doilea magazin Lem’s într-un mall din Bucureşti, după cel inaugurat anul trecut în Mega Mall. Magazinul deschis odată cu ParkLake are o suprafață de 1400 mp de showroom, iar investiția în amenajare se ridică la 2 milioane de lei.

“Continuăm dezvoltarea reţelei de magazine Lem’s în centre comerciale mari, unde putem beneficia de spații generoase. Avem nevoie de aceste spaţii pentru a expune la standarde vizuale înalte toate colecţiile de mobilă Lem’s, extrem de diversificate, numeric şi estetic” declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul Lem’s, noul magazin de mobilă Lem’s ParkLake este amenajat la acelaşi standard vizual şi de calitate. Amenajarea magazinelor Lem’s permite vizitatorilor să vadă și să încerce zeci de configurații de mobilier pentru living, dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune. 6 magazine noi deschise de Lem’s în 2016 Lem’s ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al reţelei de magazine de mobilă deschis anul acesta. Până acum Lemet a investit 10 milioane lei pentru extinderea lanțului său de magazine. Magazinul de mobilă Lem’s ParkLake este și al 3-lea magazin Lem’s din București, după cel de la galeriile Vulcan şi cel din MegaMall. Extinderea reţelei Lem’s în capitală răspunde interesului în creștere al bucureștenilor pentru mobilă fabricată în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *