Cea mai mare expo-conferință de soluții IT pentru afaceri va avea loc la Bucuresti

internetmobileInternet&Mobile World este cea mai mare expo-conferință de soluții IT și digitale pentru afaceri din Europa Centrală și de Est. Evenimentul se desfășoară pe 5-6 octombrie la Romexpo, București și aduce laolaltă 8,000 de vizitatori din peste 4,500 de companii, peste 130 de expozanți care prezintă peste 1,700 de soluții pentru business-uri și peste 130 de speakeri internaționali și locali pe cele 5 scene de eveniment.

Participanții la eveniment pot interacționa ușor cu persoanele relevante pentru ei prin platforma MyConnector, o aplicație dedicată filtrării și contactării vizitatorilor pentru stabilirea de întâlniri. Toate persoanele înscrise pentru Internet&Mobile World vor avea acces în platforma MyConnector începând cu data de 28 septembrie 2016. Pachetele de acces la eveniment pornesc de la 0 lei și sunt disponibile in diverse forme si categorii de preturi, in functie de zonele ce pot fi accesate in eveniment pe site-ul www.imworld.ro.

cloudDe asemenea, IMWorld este co-locat cu EuroCloud Forum, cel mai mare forum al industriei de cloud europeană. EuroCloud Forum este unul dintre cele mai mari evenimente din industria cloud europeană. Astfel, Bucureștiul va fi în acest an punctul de întâlnire pentru peste 900 de membri din sectoarele legislative și tehnologice cloud. Înscrierea este disponibilă pe site-ul forum. eurocloud.org.

In ultimii ani, industria de IT a devenit unul dintre principalii vectori de crestere ai economiei romanesti. Numai in anul 2015, contributia sectorului tehnologic la produsul intern brut al Romaniei a crescut cu 13%, iar specialistii prognozeaza o crestere continua. In plus, industria de software romaneasca este apreciata su peste hotare, exporturile in domeniu atingand pragul de doua miliarde de euro. Pe langa cresterea de 500 de milioane de euri a exporturilor fata de anul anterior, in 2015, mai multe companii internationale si-au deschis sedii noi in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *