British American Tobacco printre businessurile de top în Indicele de sustenabilitate Dow Jones

lucky-strike-tigariCompania British American Tobacco este clasată pentru al 15-lea an consecutiv în rândul businessurilor de top din Europa prin includerea în prestigiosul Indice de sustenabilitate realizat de Dow Jones (DJSI). British American Tobacco rămâne în continuare singura companie producătoare de tutun prezentă în indicele Dow Jones european, plasându-se în rândul companiilor din Europa cu cele mai bune performanțe economice, sociale și de mediu.

”Suntem dedicați angajaților și clienților noștri, mediului înconjurător și comunităților în care suntem prezenți. Iar includerea noastră în indicele Dow Jones pentru al 15-lea an consecutiv este în același timp o recunoaștere a eforturilor noastre globale și un stimulent pentru a ne continua investițiile în România”, a declarat Gemma Webb, CEO al British American Tobacco România.

”România este foarte importantă pentru British American Tobacco. Numărul persoanelor care lucrează în compania noastră a crescut cu 60% din 2013, ajungând în prezent la peste 2.000 de angajați în România. Cu investiții de peste 250 de milioane de euro, British American Tobacco a creat la Ploiești a doua cea mai mare unitate de producție din întreaga lume a grupului, care exportă către 25 de state, printre care Brazilia, Rusia, Marea Britanie, Danemarca și Italia”, a adăugat Gemma Webb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *