Rogalski Damaschin gestionează comunicarea pentru Orhideea Towers

fara-titluCA Immo, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de închiriere, administrare și dezvoltare de clădiri de birouri din Europa Centrală, a ales Rogalski Damaschin Public Relations ca partener de comunicare pentru Orhideea Towers, proiectul simbol al zonei de afaceri Orhideea, aflată în plină expansiune.

Rogalski Damaschin va oferi servicii de branding, consultanță strategică în comunicare, content development, brand journalism, media relations, reputation management și organizare de evenimente.

„Am căutat un partener cu experiență în comunicarea corporate și cu pasiune pentru o industrie în care apar constant provocări. Am apreciat modul în care echipa Rogalski Damaschin a înțeles nevoile noastre de comunicare și a reușit să identifice un concept creativ care va contribui la  promovarea proiectului Orhideea Towers, dezvoltat într-unul dintre cele mai dinamice  cartiere de afaceri din București”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Romania.

Ne bucurăm să lucrăm alături de CA Immo pentru un proiect inovator care aduce plusvaloare pieței de profil din România. Propunerea noastră pentru Orhideea Towers include o comunicare bipartită – corporate și digital PR, având drept obiectiv promovarea brandului și a clădirii către diferite tipuri de public țintă”, a adăugat Eliza Rogalski, Founder – Head of Corporate PR Rogalski Damaschin Public Relations.

Orhideea Towers  se raliază noilor tendințe în piața de office, încorporând facilități și dotări necesare unui nou concept de spațiu de lucru –  „new ways of working” . Proiectat de BEHF, o reputată firmă de arhitectură din Austria, cu suportul local asigurat de către compania romaneasca Architect Service și Orhideea Towers are un design inovator și  beneficiază deopotrivă de  avantajele localizării apropiate de centru și de accesul facil multi-modal, proiectul fiind amplasat in vecinatatea podului Basarab – nod de infrastructură esențial al Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *