Dumagas a lansat campania “Pe drumul spre un viitor mai verde”

prin-ob-inerea-certificarii-co2-neutral-dumagas-a-demarat-pe-drumul-spre-un-viitor-mai-verdeDumagas Transport și Expert CO2 au lansat o campanie de responsabilitate socială prin care s-a realizat calcularea și neutralizarea amprentei de carbon, la nivel de companie și de servicii oferite, într-un mod transparent și cu impact real și comensurabil asupra mediului înconjurător.

Motto-ul campaniei este „Pe drumul spre un viitor mai verde” și reprezintă expresia angajamentului asumat de Dumagas privind promovarea unui comportament responsabil, dincolo de orice obligație legală.

„Am învățat în cei 20 de ani de activitate că în afaceri, ca și în trafic, este esențială încrederea în partenerii de drum, respectarea angajamentelor făcute, precum și asumarea responsabilității pentru propriile acțiuni. Ca orice jucător de pe piața de transport și logistică, ne confruntăm cu o serie de bariere, cele mai mediatizate fiind cele de ordin legislativ. Cu toate acestea, am rămas fideli promisiunii făcute cu un an în urmă și anume aceea de a dezvolta, într-un mod sustenabil, operaţiunile de transport şi logistică” a declarat Mircea Vlah, CEO-ul companiei Dumagas.

Soluțiile dezvoltate de Expert CO2 vizând Managementul Carbonului consolidează oferta de transport, logistică și depozitare pe care le pune la dispoziție Dumagas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *