Komparatorul.ro online : Comparator de tarife pentru servicii de internet

komparatorul-ro-online-comparator-de-tarife-pentru-servicii-de-internet-telefonie-fixa-si-mobila-televiziuneKomparatorul.ro este un portal de comparare a tarifelor care in momentul de fata permite compararea tarifelor prezente pe piata telefoniei si a televiziunii, un serviciu nou pe piata din Romania, menit sa faciliteze cautarea si sa scoata in evidenta cele mai convenabile oferte valabile in momentul de fata; intr-o etapa succesiva, vor fi introduse servicii de comparare pentru piata imprumuturilor imobiliare.

Komparatorul.ro, comparatorul de tarife pentru piata romaneasca este acum online.

Serviciul este gratuit si permite compararea ofertelor operatorilor de pe piata romaneasca in maniera independenta si impartiala. Astfel, veti putea vizualiza toate ofertele Vodafone, Telekom, Orange, Digi sau UPC, algeand-o pe cea mai convenabila. Puteti alege unul sau mai multe servicii, pachete de servicii, iar pentru ofertele de telefonie mobila, aveti posibilitatea de a alege intre oferte cu sau fara smartphone inclus. Veti gasi oferte atat pentru uz personal, cat si pentru afacerea Dumneavoastra, putan personaliza pachetele de servicii in functie de necesitati.

Toate tarifele introduse pe acest site sunt monitorizate in mod constant si actualizate de o echipa de profesionisti

Portalul compara oferte de internet, telefonie fixa, tarife pentru smartphone-uri si telefonie mobila; acesta introduce figura consultantului tarifar: un operator telefonic se va ocupa de contactarea utilizatorului indrumandu-l pas cu pas in alegerea celui mai bun tarif disponibil pe piata. In acest mod, consumatorul este scutit de efortul de a cauta pe cont propriu o oferta potrivita exigentelor sale, economisind timp.

Introducand propriile date in formularul “Suna-ma”, utilizatorul va fi contactat telefonic de catre un expert in materie de tarife pentru serviciul selectat, care ofera consultanta utilizatorului ajutandu-l in alegerea celei mai bune oferte.

Komparatorul ia nastere in urma experientei site-ului komparatore.it, un portal care ofera aceleasi servicii pe piata italiana si, de asemenea, dintr-o exigenta reala a utilizatorului: aceea de a avea posibilitatea de a cunoaste in mod autonom care este cea mai buna oferta de pe piata in functie de propriile nevoi. Astfel, in urma succesului de care s-a bucurat pe piata italiana, fondatorii au decis sa se lanseze si pe piata romaneasca, fiind un serviciu nou care faciliteaza procesul de cautare a ofertelor convenabile in functie de necesitatile fiecarui consumator.

Komparatorul este site-ul care va permite sa comparati sute de tarife si servicii utilizate zilnic: Telefon, Internet, Telefonie Mobila, Internet Mobil, Pay Tv.

Metoda de comparare este simpla. Este de ajuns sa selectati din meniu serviciul care va intereseaza si sa alegeti caracteristicile dorite. Algoritmul dezvoltat de Komparatorul va permite compararea ofertelor prezente pe piata in mod instantaneu: odata selectata o noua caracteristica din panoul site-ului din partea dreapta a ecranului, rezultatele vor fi recalculate in timp real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *