Cupa Academiei de Golf Demis Papillon se desfășoară la Clubul Diplomatic București în 25 septembrie 2016

demis-papillonCupa Academiei de Golf Demis Papillon, ajunsă la cea de-a opta ediție, vine pentru prima dată în Romania, după ce primele 7 ediții au avut loc pe terenurile de golf din zona Balcic, în Bulgaria. Competiția se va desfășura duminică, 25 septembrie 2016, pe terenul de golf de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău și vor participa jucători din mai multe țări împărțiți în două divizii pentru masculin, HCP (handicap) 0-18 și 19-36, o divizie pentru competiția feminină și o competiție pentru juniori.

Mi-am dorit de mult să aduc competiția la București și acest lucru este posibil anul ăsta odată cu mutarea Academiei de Golf (DPGA) la terenul de golf de la Clubul Diplomatic. Astfel reînvie o tradiție de competiții veche de 93 de ani, pornită în 1923 atunci când a fost deschis terenul din golf din Herăstrău, la acel moment fiind unul dintre primele construite in Europa de Est,” a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf (DPGA).

Anul acesta turneul va avea 48 de jucători din România și mai multe țări europene, va fi pe bază de invitație și se va juca pe parcursul de 12 cupe. Intrarea va fi liberă pentru vizitatori și aceștia vor putea urmări competiția la cupa 1 și la cupa 6.

„Este visul meu sa pot da României jucători de golf de nivel înalt pentru circuitele europene și internaționale. Avem un parteneriat cu academia Gary Edwin Golf din Australia, la al cărei birou din Londra am trimis și vom trimite juniori pentru perfecționare sau pentru completarea studiilor. Mutarea academiei la București este o oportunitate foarte bună pentru că orașul este foarte mare iar plasarea terenului permite un acces ușor la lecții pentru copii. Voi continua demersul de a face cunoscut jocul de golf din România pe care l-am pornit odată cu deschiderea academiei în urmă cu 7 ani,” a completat Demis Papillon.

Ultimele șapte ediții ale competiției au avut loc pe terenurile Tracian Cliffs și Lighthouse de lângă Balcic în Bulgaria și au strâns jucători din toate colțurile lumii, iar jucătorii români au avut o participare foarte bună și au reușit de mai multe ori să câștige sau să urce pe podium.

Programul competiției – ediția a 8-a a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon:

  • 30 – Înregistrarea participanților la competiție
  • 00 – Deschiderea competiției, divizia A HCP 0-18
  • 00 – Start pentru divizia B HCP 19 – 36
  • 00 – Start în competiția juniorilor
  • 00 – Gala de premiere

Anul acesta câștigătorul competiției va primi un pachet de 8 zile pentru două persoane în cabină cu balcon pe o croazieră în Marea Mediterană, premiu oferit de Croaziere.net.

Partenerii competiției din acest an care vor acoperi premiile dar și organizarea turneului alături de Academia de Golf Demis Papillon sunt BBTR, Crama Oprișor, Capra Nera, Croaziere.net și Parmafood.

Mai multe date legate de academia de golf Demis Papillon găsiți aici: http://www.demigolf.ro/

Mai multe detalii legate de activitatea Gary Edwin găsiți aici: garyedwin.com și lecții sau demonstrații aici: https://www.youtube.com/user/garyedwingolf/videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *