Carrefour întâmpină elevii de clasa I prin Operațiunea Ghiozdanul

poza-operatiunea-ghiozdanulCu ocazia începutului de nou an școlar, Carrefour dorește să ureze «Bine ați venit la școală!» elevilor de clasa I care, în această toamnă, vor trece pentru prima dată pragul școlii. În perioada 12-30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita școlile din cele 18 orașe în care grupul Carrefour operează hipermarketuri și vor oferi pachete cu rechizite unui număr de 44.936 de elevi din clasa I. În total, vor fi vizitate 614 școli din București, Brașov, Buzău, Constanța, Drobeta, Focșani, Galați, Oradea, Suceava, Iași, Târgu Jiu, Botoșani, Ploiești, Sibiu, Cluj, Brăila, Pitești si Timișoara.

Este o acțiune de amploare care a devenit deja o tradiție. Continuăm această frumoasă acțiune pentru că dorim să fim alături de micuţi și să le urăm succes în primul an școlar din viață! Îi vom aștepta, de asemenea, și în magazinele noastre unde îi vom surprinde cu produse și evenimente speciale pentru ei. Operaţiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica în societate, în diferite momente cheie din viața oamenilor, prin a oferi acestor copii şansa la o viaţă  mai bună, cu o educație accesibilă și continuă. Campania „Operațiunea Ghiozdanul ne permite astfel, încă o dată, să demonstrăm că suntem un partener de durată în sprijinirea comunităților locale în cadrul cărora activăm”, a făcut precizări Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Ajunsă la a 11-a ediţie, Operațiunea Ghiozdanul este derulată cu acordul și sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *