Axis lansează o tehnologie laser de focalizare dedicată camerelor de supraveghere PTZ

09121333341380203În condiții de iluminare dificile, precum amurg sau răsărit, camerele tradiționale PTZ au dificultăți în realizarea focalizării. AXIS Q6155-E integrează o tehnologie laser ce măsoară distanța dintre cameră și obiectele de interes.

Astfel, focalizarea se realizează rapid și cu o mai mare acuratețe, camera înregistrând imagini clare de fiecare dată.
Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea camerei AXIS Q6155-E PTZ cu focus laser. Tehnologia laser, combinată cu imaginile de calitate pe care AXIS Q6155-E le poate oferi, permite ca obiectele sau persoanele să fie identificate rapid și mai precis.

‘Focalizarea reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale camerelor PTZ. Atunci când condițiile de iluminare sunt dificile, camerele de acest gen au nevoie de mai mult timp pentru focalizare. Datorită noii tehnologii, camera Axis poate măsura distanța până la obiectele din cadru, indiferent de condițiile de iluminare. Această măsurătoare este precisă și realizată instant. Astfel, camera focalizează optim, oferind imagini clare de fiecare dată’, a declarat Kent Fransson, Global Product Manager, Axis Communications.

AXIS Q6155-E integrează și tehnologia Sharpdome ce permite monitorizarea obiectelor aflate chiar și la 20° deasupra orizontului. Rezoluția maximă este de 1080p, iar zoom-ul optic este de 30x. Datorită tehnologiei de focalizare laser, a noului senzor și a tehnologiilor Axis Lightfinder și Axis Speed Dry, camera high-end oferă imagini clare chiar și în condiții meteo sau de iluminare dificile.

AXIS Q6155-E este ideală pentru supravegherea orașelor, perimetrelor, infrastructurii critice, serviciilor de transport și instituțiilor guvernamentale. Designul său elegant, compact și carcasa ce permite revopsire permit camerei să se potrivească în orice mediu. Camera oferă o funcționalitate PTZ rapidă și precisă și integrează tehnologia Axis Zipstream ce reduce necesarul de lățime de bandă și stocare.

AXIS Q6155-E este compatibilă cu majoritatea software-urilor de video management, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, și cu Axis Camera Station. Aplicațiile terțe de video analiză pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform și ONVIF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *