Telekom Romania anunta un nou set de beneficii

telekomTelekom Romania Communications anunta un nou set de beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil, prin intermediul unei campanii de comunicare speciale pentru pachetele MagentaONE. Noua campanie, printr-un concept inovator, aduce in prim-plan tatal, in rolul eroului, atunci cand vine vorba despre distractie si comunicare in familie.

Campania, care se desfasoara sub numele Tatii #1, indeamna toti tatii din Romania sa utilizeze MagentaONE pentru a se bucura alaturi de familiile lor de cea mai buna experienta integrata de divertisment si comunicare. Noile beneficii pentru: – serviciile TV: continut de sport exclusiv, toate meciurile din cadrul UEFA Champions League doar la Telekom TV, si noi functii interactive, Pauza si continuare si Program de la început. Oferta MagentaONE include sase luni de abonament TV gratuit. – serviciile de mobil: bonus de 36 GB la viteza 4G si telefoane Samsung compatibile cu serviciul 4G, la preturi speciale.

Suplimentar, oferta MagentaONE include un voucher de pana la 400 lei pentru achizitionarea de echipamente Samsung, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *