Elis Pavaje a livrat produse pentru amenajarea mall-ului ParkLake

elis-pavajeElis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania, a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat pe 1 septembrie. Contractul, in valoare de 950.000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de cca. 18.000 mp. Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si amenajarea spatiului de legatura dintre centrul comercial ParkLake si Parcul Titan.

Suprafata amenajata se intinde pe cca. 18.000 mp, iar in realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium Elis Pavaje, realizate din beton vibropresat. Pentru spatiile pietonale arhitectii au ales un produs de pavaj versatil, care se integreaza perfect in ambientul specific centrului comercial ParkLake. Modelul Antico P6 a fost utilizat in combinatie de nuante Alb-Crem, Travertin, Antracit si Teracota. Amenajarea a fost completata de produse ornamentale din blocuri de zid, dale tactile cu rol de directionare a persoanelor cu deficienta de vedere, elemente de gard si elemente de treapta. Montajul lucrarii a fost realizat de o companie din Bucuresti, partener Elis Pavaje.

„ParkLake este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse in acest an. Suntem incantati de conceptul sau arhitectural sustenabil, ce integreaza armonios natura in spatiul modern al complexului, oferind vizitatorilor o experienta aparte. Produsele noastre adauga un plus de valoare intregii amenajari si, de asemenea, se aliniaza cu succes conceptului de design prietenos cu mediul inconjurator, deoarece sunt fabricate din materii prime naturale, ecologic (pietris, ciment, nisip, apa)”, a declarat Emil Gota, director general al Elis Pavaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *