Dell Technologies anunţă finalizarea achiziţiei EMC Corporation

dellDell Technologies anunţă finalizarea achiziţiei EMC Corporation, și crearea unei familii unice de business care furnizează infrastructura cheie organizaţiilor care își doresc un viitor digital, care este în măsură să transforme industria IT-ului şi să-i protejeze cel mai important activ, informaţia. Această fuziune creează un lider de piaţă de 74 miliarde dolari (USD) cu un portofoliu tehnologic extins care poate să rezolve probleme complexe pentru clienţii din zonele cu creştere rapidă precum cloud hibrid, centre de date definite prin software, infrastructură convergentă, platform-as-a-service, analiză de date, mobilitate şi cibersecuritate.

Dell Technologies deserveşte 98% dintre companiile Fortune 500 şi cuprinde mai multe business-uri lider de piaţă. Cele mai mari şi mai cunoscute astfel de business-uri sunt Dell client solutions şi Dell EMC infrastructure solutions – amândouă fiind sprijinite de Dell EMC Services. În plus, Dell Technologies include Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream şi VMware. Această structură unică îmbină determinarea şi inovarea unui start-up cu dimensiunea globală şi serviciile unei companii mari. Astfel, Dell Technologies va putea să se concentreze și mai mult pe livrarea de produse și servicii inovatoare și pe investiții în cercetare-dezvoltare, pe vânzări şi marketing, servicii şi suport. În același timp, să ofere soluţii mai eficiente, dar și costuri eficientizate pentru clienţi. Mai mult, noua companie cu acționariat privat îşi va face publice rezultatele financiare, fapt care îi va permite să se concentreze mai puternic asupra investiţiilor din cadrul ecosistemului clienţilor şi partenerilor pe termen lung.

Michael Dell, preşedinte şi CEO Dell Technologies, a declarat: ”Am intrat în era următoarei revoluţii industriale. Lumea noastră devine mai inteligentă şi mai conectată cu fiecare clipă care trece, şi în cele din urmă va deveni interconectată cu un vast Internet of Things, care va pava calea realizării de lucruri incredibile de către clienţii noştri. De aceea am creat Dell Technologies. Dispunem de produsele, serviciile, talentul şi scara globală necesare pentru a fi un catalizator al schimbării şi pentru a ghida clienţii, mari sau mici, în călătoria lor digitală.”

Jamie Dimon, Preşedinte şi CEO, JPMorgan Chase, a spus: “Serviciile financiare se numără printre primele care adoptă tehnologia pentru o deservire mai bună a clienţilor noştri, iar următorul val de digitalizare continuă o tendință pe care am observat-o în întreaga mea viaţă. Ca unul din cei mai mari utilizatori de Dell şi EMC, noi cheltuim aproape 9 miliarde USD pe an cu tehnologia, incluzând infrastructură, cloud computing, big data analytics şi cibersecuritate. Ne asigurăm că facem aceste cheltuieli în mod înţelept şi ne selectăm partenerii cu foarte mare grijă. Îl cunosc pe Michael Dell de 30 de ani. Este o persoană etică, căreia îi pasă cu adevărat de toată lumea cu care lucrează – atât pe plan intern, în cadrul companiei sale, cât şi pe plan extern, în cadrul ecosistemului din industrie. Mă bucur pentru Michael şi noua companie şi abia aşteptăm să vedem ce vor crea în viitor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *