Colliers International îl recrutează pe Laurențiu Duică

laurentiu-duica-colliers-internationalCompania de consultanță imobiliară Colliers International își consolidează echipa de consultanță pentru spații industriale prin recrutarea lui Laurențiu Duică pentru poziția de Associate Director – Industrial Division. Laurențiu Duică are o experiență de peste 12 ani în piața de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operațională, cât și pe partea de vânzări.

„Piața de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziții și dezvoltări din acest sector. Consolidarea echipei de consultanță pentru spații industriale din cadrul Colliers a venit astfel ca un pas firesc și ne propunem, cu ajutorul lui Laurențiu și a experienței sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creșterea businessului Colliers”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

„Vom continua extinderea echipei Colliers pe toate segmentele pieței imobiliare, anul acesta fiind unul al schimbărilor la nivel intern, odată cu aniversarea a 20 de ani de prezență Colliers în România”, a adăugat Ilinca Păun.

În ultimii doi ani, Laurențiu Duică a ocupat poziția de Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiții P3, care a intrat în România în anul 2015, prin achiziția parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzacție încheiată vreodată pe piața locală de industrial. Anterior, Laurențiu a lucrat timp de șapte ani în compania FM Logistic, unul din cei mai mari provideri logistici din Europa și România, avansând până la funcția de Commercial Manager. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creștere a departamentului.

„Am ales să mă alătur echipei Colliers pentru că am găsit aici o similaritate în gândire și în modul de a face business, un spirit antreprenorial pronunțat și un grad înalt de etică. Piața de consultanță imobiliară a evoluat enorm în ultimii ani, așa încât o astfel de echipă, formată pe valori solide, care are în ADN performața, a fost o alegere naturală pentru mine, după 12 ani de experiență în domeniul industrial ”, a explicat Laurențiu Duică, Associate Director – Industrial Division în cadrul Colliers International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *