Wizz Air îmbunătățește serviciul Wizz Flex cu opțiunea de restituire a rezervării

wizz-airWizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi că a îmbunătăţit popularul produs Wizz Flex pentru a veni în întâmpinarea clienţilor. Începând din 8 septembrie, pe lângă schimbările nelimitate de dată, de oră sau de rută a rezervărilor de zbor, clienţii care au achiziţionat WIZZ Flex au, de asemenea, opţiunea de a primi înapoi în contul lor WIZZ de pe website-ul wizzair.com valoarea rezervării şi posibilitatea de a o folosi într-o altă ocazie, atunci când îşi aleg o destinaţie dintre cele 450 de rute disponibile alte reţelei companiei.

Clienţii care au achiziţionat serviciul WIZZ Flex îşi pot modifica pe wizzair.com rezervările cu până la trei ore înainte de ora plecării. În cazul schimbării de dată, oră sau rută a rezervării, nu se va percepe taxă; cu toate acestea în cazul în care tariful pentru noul zbor este mai mare, diferenţa trebuie plătită. WIZZ Flex se poate achiziţiona în timpul procesului de rezervare a zborului, cu un singur click, pentru numai 15 euro pe zbor şi pe pasager.

Pasagerii care au optat pentru opţiunea Plus Fare atunci când fac o rezervare se vor bucura şi de beneficiile îmbunătăţilor aduse serviciului WIZZ Flex, precum şi de multe alte servicii incluse în preţul acestui pachet. George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air, declară: “Suntem încântaţi să extindem beneficiile popularului nostru serviciu WIZZ Flex, ceea ce arată că ne străduim constant să îmbunătăţim experienţa pasagerilor noştri, în fiecare etapă a călătoriei cu WIZZ. Au fost cereri importante venite din partea consumatorilor pentru un produs care să le permită restituirea valorii rezervării în contul lor WIZZ atunci când sunt nevoiţi să îşi amâne planurile de călătorie, iar acum WIZZ Flex exact asta face!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *