UPC România a cumparat peste 170 de autovehicule noi, prin OTP Leasing România

DSC01800_modifÎncepând cu luna septembrie, UPC România este beneficiarul și utilizatorul a peste 170 de autovehicule noi, achiziționate prin OTP Leasing România și gestionate de Business Lease România, în urma unei tranzacții tripartite dintre UPC România SRL (UPC), OTP Leasing România IFN SA (OTP Leasing) și Business Lease România SRL (BLRO).

Flota este compusă din vehicule Ford și BMW, iar procesul de achiziție a fost un acord global de cumpărare încheiat între compania-mamă a UPC, Liberty Global și producători. Tranzacția reprezintă un proces de achiziție important, înaintat de OTP Leasing, companie ce oferă soluții de leasing pentru achiziționarea de vehicule și echipament pentru întreprinderile românești și este o dovadă a angajamentului OTP Group în construirea unor relații de business durabile și valoroase în România.

„Pentru a răspunde în totalitate așteptărilor și nevoilor companiei UPC, suntem extrem de încântați că am întâlnit o abordare «out-of-the-box» similară din partea ambilor noştri parteneri, UPC și Business Lease, în urma căreia a rezultat o tranzacție din care toate părțile au de câștigat”, a declarat Luís Félix Morais, CEO, OTP Leasing România.

„De mai mult de cinci ani, Business Lease gestionează flota de mașini deținută de UPC. Relația noastră se bazează pe încredere, expertiză și respect reciproc. Când UPC a decis înlocuirea unei părți semnificative din flotă cu mașini noi, am fost solicitați să furnizăm o soluție completă. Grație flexibilității și cooperării profesionale cu partenerul nostru, OTP Leasing, am reușit ca împreună să furnizăm acest produs personalizat care răspunde în totalitate cerințelor clientului nostru. Urmărim să modelăm în continuare acest concept de parc auto în domeniul serviciilor de vehicule din România”, a adăugat Philip Aarsman, Managing Director, Business Lease România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *